Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 67 pontos felvételit írtam,...

Bassa Mirtill kérdése:

67 pontos felvételit írtam, és hát eddig elég nagyszabású terveim voltak továbbtanulással kapcsolatban (Szent László gimi, Teleki Blanka gimi, Szerb Antal gimi) Szerintetek hova vesznek fel ennyi ponttal? (nem csak a fentiek közül, hanem bárhová)

Figyelt kérdés
hozzáteszem jók a hozott pontjaim.
2012. febr. 5. 11:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
158.-nak, és 66-ot vesznek fel. Ha akarom felvették, ha akarom nem. Még nem lehet 100%-osan tudni! :-)
2012. márc. 24. 23:43
 22/26 A kérdező kommentje:
hát ez úgy van, hogy a tavalyinál a franciában 155 ponttól vettek fel, nekem 158 van. nem hiszem, hogy emelték a ponthatárokat, mert a tavalyi sokkal könnyebb felvételi volt...a szent lacit akarom nagyon, de 33 embernek kéne kiesni...
2012. márc. 28. 17:04
 23/26 anonim ***** válasza:
Még az is lehet, hogy a Szent Lászlóba is bekerülsz. Melyik tagozatra szeretnél?
2012. márc. 28. 23:19
 24/26 anonim ***** válasza:
Ja látom, a médiára szeretnél. majd azért írd meg, sikerült-e! Kitartás, már "csak" néhány hét, és megtudja mindenki....
2012. márc. 28. 23:24
 25/26 A kérdező kommentje:
végül Kölcseys lettem :) A szentlaciba nem vettek fel, de már nem bánom, mert így magyar-francia kéttannyelvűbe megyek, így megtanulok egy nyelvet pörfektül :D
2012. aug. 3. 00:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok, nem fog akkora csalódás érni, a Kölcsey is jó iskola (a kéttannyelvű része legalábbis:)).
2012. aug. 8. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!