Mi van az e-felvivel? Junius 1-je van de a bizonyítványaimat még mindig nem tudom feltolteni mert hibát ír ki.
Bezzeg areg. levélben azt írták hogy a bizonyítványokat junius 3-ig potoljuk. Hát hogy a fenébe potoljam ha nem engedik?
Valaki másnak is vannak ilyen problémái?
Szia!
na igen,ez tök jó hogy megint meghalt a rendszer:S
hát figyelj én ma este még egyszer megpróbálom(eddig ezt a sz*** próbálgattam a hétvégén),ha nem megy holnap postára adom levélben és legyenek vele boldogok...
De én elektronikusan jelentkeztem , ezt ekkor is fel tudom kuldeni nekik fogják tudni? Igaz a hitelesítést is postán kuldtem.
De ha postán kuldom a felvi azonosítomat hová kell írni??
Én is elküldtem levélben inkább...mert e-felvi meghalt...:S
Írj mellé egy levelet, amiben benne van a felvételi azonosítód, az OM azonosítód, a személyes adataid:)
De ez le van írva a reglevélben is:)
Ha végre megjavul e-felvi, azért feltöltöm oda is a dolgokat:D
Hát csak nem akkartam gubancot és elkuldtem postán nem fog megolni az a 105ft de biztosan fel is fogom tolteni a holnapi nap alkalmával ha fog mukodni remélem biztos ami biztos jobb 2x mint 1x se
Nemigaz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!