Szeged vagy Debrecen a jobb város?
Debrecenben talán egyszer voltam életemben, akkor is kicsi voltam, így nem tudok róla nyilatkozni. Biztos szép az is, de nekem Szeged a szívem csücske.
Imádok itt élni, tanulni:)
Gyönyörű a város, állandóan épül-szépül. Mióta itt tanulok (3. éve) rengeteg mindent újítottak fel, építettek. Persze az néha idegesítő, hogy fel van túrva a város, de aztán a végeredmény kárpótol:)
Emellett nem is túl nagy, nem is túl kicsi, minden része viszonylag könnyen elérhető. Minden van, ami kell, de nem túl zsúfolt. Elég tiszta is:)
Az egyetemi épületek többsége a központban van (legalábbis az én szakom épületei:D), nem kell sokat utazgatni az órák között. Tök jó egyetemi könyvtárunk van.
Van egy csomó szórakozási lehetőség, rengeteg diákkedvezmény.
Kapunk ingyen bérletet a tömegközlekedésre (csak a nappali államisok), plusz jegyzettámogatást (bár kíváncsi vagyok meddig lesz így kinyalva a seggünk, mert ugye a megszorítások miatt vonják el a suliktól a pénzt...:()
Rengetek kari buli, ingyenes koriestek, Anna-fürdőzés.
Rengeteg sportlehetőség a tesióra keretein belül.
Meg lehet kicsit beteg vagyok, de nekem baromi jó érzés minden nap elsétálni a Dóm mellett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!