Jó gépészmérnöknek lenni, be lehet futni lehet nagy karriered is, sok pénzt kaphatsz?
Előző válaszoló vagyok elirtam a választ.
Ha jo vagy fizikábol segithetnél nekem ebben a kérdésben: Hogy kell megoldani ezt a fizika feladatot? (Moór Ágnes példatára *282 feladat)
2 perce tettem fel
Gépészmérnökként nagyon jó elhelyezkedési lehetőségeid lesznek, a mérnöki órabérek pedig igen csak magasak! :D
Nem véletlen lettek megnövelve ennek a szaknak is az államilag támogatott keretszáma, amég sok másikat szinte lenulláztak.
Híres nem leszel, a TV-ben nem fognak mutogatni, de kényelmes és HASZNOS munkával elég jó fizetés mellett dolgozhatsz. És nem veszi el minden időd a munka. Ez jó karriernek számít? :D
utolsónak: vagy talán ez volt az első válasza
és egyetértek az előző válaszolókkal: jól el lehet helyezkedni, elég jó fizetésed lesz (persze ez nagyban függ a cégtől is ahol dolgozol).
ha tényleg jó vagy akkor be lehet futni nagyon nagy karriert, de erről (egyelőre) kár beszélni, ez még nagyon messze van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!