Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felvin, hogy tudok nyelvvizsga...

Felvin, hogy tudok nyelvvizsga dokumentumot megjelölni, amit később fogok megszerezni?

Figyelt kérdés
A felvételi elbírássálig megszerzek egy nyelvvizsgát de nem tudom, hogy a mostani rendszerben hogy csináljam meg hogy megkapjam a a pluszpontokat.
2012. jan. 30. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ami nincs meg, azt nem lehet jelölni. Majd ha meglesz elküldöd vagy feltöltöd.
2012. jan. 30. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Háhá, ha csak nem a piacon veszed, akkor ugye még nem biztos, hogy meg is lesz, tehát baromire nem érdekli őket, mit ígérgetsz (tudod, mint a politikusoknál :D)

Majd ha már ténylegesen a kezedben lesz (vagy legalább a kikért igazolás, ha kicsúsznál az időből), akkor a pótlási határidőig beküldöd. Ha csak utána lesz meg, pech, akkor már nem érdekli őket, majd talán jövőre. :S Tehát ügyelj a határidőkre, addig nem kell vele semmit.

2012. jan. 30. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:
de hogy tudom ezt a felvin jelezni hogy később föl tudjam tölteni?
2012. jan. 30. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert NEM kell jelezni. De szerintem le is van írva ...
2012. jan. 30. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Anno nekem is igy volt.

Sehogy nem jelzed!

Amikor megvan akkor ah erettsegivel egyutt elkuldod hianypotlasnal!

/ ne csinald azt mint az egykori osztalytasram h elore benyogte h megvan a kozepfokuja szal automatikusan kapja az 5-os erettsegit es minden sulis jegyvezezo lapra beirtak neki az 5-t minden evre es az 5 vizsgat... az igazgatohelyettes azt mondta neki h a kovetkezo 4 evben ne leruljon a szeme ele mert annyi pluszmunkag csinalt neki azzal h javitas miatt az osszes iskolai faszsagot ujra kellett irnia... xD/

2012. jan. 31. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!