Eltérő súllyal, de beleszámít a 100 évvel ezelőtti is. Remélem nem kell lefordítanom a szöveget.
2012. febr. 2. 11:00
12/18 anonim válasza:
Ahha, szóval szerinted azért van listán az SZTE, mert 100 éve volt egy Nobel-díjasa az egyetemnek, még akkor is, ha ez a Nobel-díj 10%-át éri a mai díjaknak?D Hát nem tudom...
Amúgy nem a GTK-ra járok, de az ismerőseim arról is jót mondanak, és túl szar nem lehet az sem, ha a többi kar ilyen erős. Mindenesetre az nem létezhet, hogy a nyíregyinél gyengébb legyen.
2012. febr. 3. 13:14
13/18 anonim válasza:
Épp ez az, hogy nem tudod. És igen, ennyit számít az a 10%-nyi Nobel-díj is, ugyanis azt nem osztogatják csak úgy nyakra-főre.
Az meg marhára nem számít, hogy mit mondanak a hallgatók, ugyanis nincs összehasonlítási alapjuk. Mint ahogy - feltételezem - neked sem. A műszaki karokról például kifejezetten rosszakat hallottam. Szegedet az orvosi és jogi képzés viszi a hátán, de az sem kiemelkedő az országban.
Azt pedig senki sem vitatta, hogy az NYF putribb, de nem is ezen vitatkoztunk.
2012. febr. 3. 13:19
14/18 anonim válasza:
meg a bölcsész- és a tanár-képzés, előbbi erősebb, mint az eltén... van összehasonlítási alapom:) a mérnök ismerőseim pedig ezen a "putri" szakon nagyon sokat és keményen tanulnak, és azt mondják, hogy az idősebb ismerőseik végzés után nagyon jól elhelyezkedtek.
2012. febr. 5. 00:49
15/18 anonim válasza:
Igazándiból ezzel a hozzászólásoddal égetted le magad igazán, mert az ELTE bölcsészkara évek óta gyk. az első az összesített ranglistákon is.
2012. febr. 5. 02:00
16/18 anonim válasza:
hajajj pedig már a többivel is mennyire megaláztam magam, de csak most égtem igazán, okoska:) még szerencse, hogy te mindent tudsz, és mindenkinél jobban:/ az ilyen emberek tartják el a magunkfajta semmirekellőket is. áldunk és imádunk téged, a gyakorikérdések.hu teljes közössége!
2012. febr. 5. 20:35
17/18 anonim válasza:
Eddig az összes állításod nettó baromság volt. Még linkeltem is a cáfolatát. Konkrétan te mivel is tudod alátámasztani az érveidet? :D
2012. febr. 5. 20:37
18/18 anonim válasza:
ahhoz képest, hogy ennyire "FOS" azt SZTE-GTK, minden végzett ismerősöm elhelyezkedett gazdasági pályán néhány hónapon belül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!