Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nemzetközi tanulmányok:...

Nemzetközi tanulmányok: PÁZMÁNY vagy BGF legyen az első?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 22:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem eleve az NT-t felejtsd el. Ismerős azon végzett, és semmire sem ment vele. Pedig ő a BCE-re járt. Semmilyen használható szakmát nem ad, csak egy általános műveltséget.
2012. febr. 4. 19:26
 12/20 anonim ***** válasza:
A Pázmány valóban jó társadalomtudományi képzésben. De tudod, csak azért, mert valaki öttusában nyer, nem biztos, hogy ő a leggyorsabbb futó. (értsd: még a legjobb egyetemen is van olyan szak, ahol gyengébb a képzés)
2012. febr. 4. 19:28
 13/20 A kérdező kommentje:
Az NT msc sem ér semmit? :( Igen értem, tudom, hogy a BCE, ELTE a legjobb, de oda tuti nem jutok be, így maradnak a 3., 4., 5., 6. helyezettek, állítólag a Pázmányon jó a nemzetközi vagy nem?
2012. febr. 4. 19:34
 14/20 anonim ***** válasza:

"állítólag a Pázmányon jó a nemzetközi vagy nem?"

- De igen. ÁLLÍTÓLAG jó, vagyis egyesek ezt állítják.

2012. febr. 4. 19:39
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Maga a szak alapvetően értelmetlen. Most komolyan, mivel akarsz foglalkozni a szak elvégzése után? Szerinted ezzel mihez tudsz kezdeni? Milyen szaktudást ad?
2012. febr. 4. 19:41
 16/20 anonim ***** válasza:
nehogy már pár ember véleményéra adj, és azért ne jelentkezz BGF-re!! Én már 3. éve járok ide, és elmondom neked, hogy nem voltam valami jó tanuló a középsuliban sem, 3.8 körül voltam, de itt az oktatás nagyon kiemelkedő, és 3-nál rosszabb vizsgám még nem volt. Ha nem így lenne, akkor mitől lenne ilyen hírneve az iskolának? talán mert szépek a padok vagy bármi? Nem! Hanem az oktatás miatt. Én egyáltalán nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem, és ha most kellene fősulit/egyetemet választanom, akkor is a BGF-re jönnék.
2012. febr. 4. 20:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Engem a Politika, EU és a külkapcsolatok érdekelnek, ha szaktudást nem is ad, de ezeket a területeket ez a szak foglalja magában! Nem írtam le a BGF-t tuti jelentkezek oda is itt a sorrend a kérdés... pázmány vagy bgf az első? 3. BKF, 4. SZTE
2012. febr. 4. 20:35
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

"nem voltam valami jó tanuló a középsuliban sem, 3.8 körül voltam, de itt az oktatás nagyon kiemelkedő, és 3-nál rosszabb vizsgám még nem volt"

Ha nem voltál olyan jó a középsuliban, mégis jó eredménnyel végzed a szakod, az nem inkább amellett szól, hogy a színvonal gyenge? :) Egy olyan helyen, ahol az oktatás kiemelkedő, nehéz jó eredményt elérni.

2012. febr. 5. 21:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Pontosan, hogy azért jobbak az eredményeim, mert normálisan tanítanak! Ezzel, hogy azt írod, hogy a BGF-en gyenge a színvonal, csak a saját tudatlanságodat írod le, mert a BGF az ország 5 legjobb felsőoktatási intézménye közé sorolható, minden karával.
2012. febr. 5. 22:48
 20/20 anonim ***** válasza:
BGF legyen az első, de én a Nemzetközi tanulmányokat átgondolnám. Miért nem nemzetközi gazdálkodás? Matekkal hogy állsz?
2012. febr. 21. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!