Létezik még olyan iskola ahol le lehet érettségizni estin 2 év alatt? Budapesten
első nem jól tudja.
Ha van valakinek szakmunkás bizonyítványa az 2 év alatt le tud érettségizni estin.Én is így érettségiztem le,nem is olyan régen..
kedves kérdező.Van iskola ilyen,csak kérdés,hogy neked helyileg melyik felel meg.
második vagyok.
Bocsika,most olvasom,hogy Budapesten.
Na akkor tudok segíteni.Én is Budapesten érettségiztem(2 év alatt) a Dózsa György gimnáziumba. Itt néz utána.(én 3 éve érettségiztem le.
második vagyok
Én 36 évesen érettségiztem le.
Mint írtam ha van szakmunkás bizonyítványod csak 2 év.Van különbözeti vizsga,de én csak akkor tudtam amikor már túl voltam rajta.Mivel ez esti gimi,így mindig voltak napok amikor menni kellett "dolgozatot írni" Az első ilyen "dolgozat írás" volt a különbözeti vizsga..Ennyi volt..Nem volt nagy szám.A tanárok felnőtt emberek,és korrektek.Bár sok fiatal van,de voltak az én és a te korosztályodból is.
Én 2 műszakban dolgoztam,és így csak minden második héten tudtam suliba menni.De akkor sem mentem minden órára.Nem kötelező bejárni,csak a vizsgák amikre el kell menni.Nekem voltak tantárgyak ahová nem mentem sosem,mert tudtam,otthon jobban fel tudok készülni belőle.Volt olyan tantárgy ahová ahogy tudtam mentem.Ilyen volt a matek,fizika(én ebből érettségiztem) kémia( kémia csak 1 évig volt)
Történelemre sosem mentem,mert eléggé jól ismerem a történelmet(a kedvencem)így nem is volt sosem gondom vele.Magyarra,csak akkor mentem ha kedvem volt.
A lényeg,hogy az elején megtud,hogy mik a tételsorok,azokat kidolgozod,és tud mikor vannak a vizsgák.
1 évben kétszer volt vizsga.Először írásbeli volt(dolgozat).Kicsit szigorúak év közben.Elképzelhető,hogy a dolgozat nem sikerült,és "buktál"de ez sem gond.Akkor mentél szóbelire,és ott mindig mindenkit átengedtek.Nagyon segítőkészek,rendesek voltak.Én a 2 évet végigparáztam.Az érettségi nagyon könnyű volt,és a tanárok nagyon sokat segítettek.Mind.
Viszont fizetős.Hogy most mennyibe kerül,nem tudom.Nekem annak idején évente 40.000 forintba került(lehetett részletben is fizetni)
Nem vagyok egy nagy tanulós,ráadásul diszlexiás is vagyok,mégis majdnem 4-es átlaggal érettségiztem le.
Ha nekem sikerült,neked is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!