Web-programozás egyetemen/fősulin alacsony ponthatárral, van ilyen?
Ez az alacsony is igen relatív. Én az érettségimet rettentően elbasztam, még a 254 pont se jött össze, ami ahhoz kéne hogy eltén weprogramozo fsz szakra mehessek.
Tudom szánalmas, és utólag illene rajta javítani.
Mindenesetre az lenne a kérdésem, hogy tudtok olyan ahova kevesebb pont is elég? Sajnos sehol nemtalalok ponthatárokat, egyedül csak elte oldalan talaltam feltüntetve, azis évekkel ezelőtti, és kicsit ki is tolódhat. Szakközépiskolás fsz képzés nem érdekel, már van tapasztalatom... kalap...
Meg talán többet is jelent ha az ember egy fősulin/egyetemen végzi el az fsz képzést, legalábbis tudásban mindenképp. Közben pedig lehet gondolkodni egy javító érettségin, és nekifutni valamilyen fősulis alapképzésnek
Na de mindent szépen sorban, előbb egy ilyen sulit keresek. Van ilyen :D?
Minek keresel alacsony ponthatárral fősulit? Fizess érte és tanulj!
Nincs elég pénzed hozzá? Akkor menj el előbb dolgozni és keresd meg rá a pénzt!
Szerintem te nem az érettségit szúrtad el, hanem az egész középiskolás éveidet! 254 pont, - tényleg szánalmas! (bocs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!