Mit gondoltok a műszaki menedzser szakról?

Figyelt kérdés
Mennyit ér? Valahol azt olvastam, h több, mint egy közgáz diploma, de kevesebb, mint egy mérnöki... keresett szakma, el tudok vele helyezkedni? Milyen területen tudok vele elhelyezkedni, a gyakorlatban konkrétan milyen feladataim lennének?

2012. jan. 27. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Vannak tanárok, akik nem nagyon szeretik a műszaki menedzsereket. Meg a többi szakok hallgatói se nagyon kedveli őket.

Egyébként nem tudok sokat a szakról, de tudom, hogy tanulnak mérnöki tárgyakat, meg műszaki kémiát is. Meg gépipari technológiát is.

2012. jan. 27. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Műszaki menedzser szakon tanultam az I. félévben be is fejeztem, nem igazán érdekelt.2 részből áll.A műszaki része nehéz, engem ez nem érdekelt.Itt tanulsz olyat,hogy műszaki kémia, műszaki fizika.Műszaki ábrázolás,Mérnök informatika,...A másik része a menedzser.Tiszta olyan,mint a közgáz szak.Matek I-III.-ig, közgáz, marketing, pénzügy,termékmenedzsment. Debrecenbe jártam a műszakira.Itt útálták a menedzsereket, szerintük ez a legkönnyebb szak. Most már a diplomádba az lesz,hogy gazdálkodási mérnök.Bántam is párszor,hogy abbahagytam,mert evvel el lehet helyezkedni. A műszaki szakok jók.Kérdezz nyugodtan!E.
2012. jan. 27. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Én az Óbudai egyetemre járok, és ismerek pár olyat, aki műszaki menedzserként végzett, és egyikük se tudott vele nagyon mit kezdeni, és akinek volt lehetősége, az elkezdett egy rendes mérnöki szakot, sok tárgyat be tudtak számíttatni, így már rövidebb is lett nekik a képzés.

Szerintem a műszaki menedzser tipikusan az a szak, amit a munkaadók sem tudnak hova tenni, nem tudják, hogy az itt végzettek pontosan mihez is értenek, mert se nem közgáz, se nem mérnöki, ahogy te is írtad, de szerintem semmivel sem ad többet, mint egy közgáz diploma, nem is adhat, mert a műsz.men. FSZ képzés mindenhol, ha jól tudom.

2012. jan. 27. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
A műszaki menedzser BSC ugyanúgy ahogy a közgáz.Ezután is lehet menni mesterképzésre!E.
2012. jan. 27. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!