Humán tantárgyakkal milyen szakra felvételizhetek? (%-ok lent)
Figyelt kérdés
magyar: 89%
töri: 90%
de sajnos csak középszinten
Nem fontos, hogy diplomát adjon, egy OKJ is jó lenne, csak hogy több lábon álljak. A reál tantárgyakhoz egyáltalán nem értek, és sajnos a nyelvérzékem sem a legjobb, ezért pl. tolmács, idegenvezető, meg ilyen jó kis állások sajnos nem nekem valóak. Tanár nem szeretnék lenni, mert nem hiszem, hogy pl. egy fiúosztályban tudnám kezelni a helyzetet:D
2012. jan. 25. 20:42
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi, magyar csak 88%
2012. jan. 25. 20:44
2/2 anonim válasza:
OKJ-hez szerintem mindegy hogy milyen érettségid van (azaz nem elvárás hogy ebből-abból emelt kell, sőt legtöbb OKJ-hez még érettségi se kell).
A humán tárgyakkal valóban nehéz manapság már elhelyezkedni, ez lesz nekem is a bajom:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!