Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen pénzüggyel, közgázzal...

Szana33 kérdése:

Milyen pénzüggyel, közgázzal vagy számvitellel kapcsolatos diplomát adó szakmát tudtok (aminek mondjuk nem 395-400 a ponthatára)?

Figyelt kérdés
A felvin sokat nézelődtem, de nem jutottam eredményre. Most pénzügyi-számviteli szakügyintéző szakon(Okj) vagyok, de szeretnék továbbtanulni ezen a területen.

2012. jan. 22. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ó te jó ég...le vagy maradva... 400 pont? Ne aggódj annyi tényleg nem lesz egy gazdasági szakon sem... 480-490-500? Ez már reálisabb... nem hallottál arról, hogy az összes(!) gazdasági szak támogatott számát lecsökkentik? 4900-ról 250-re! És nem, nem írtam el egy nullát 250... persze, ha van pénzed, az más tészta, akkor te nem tartozol azok közé, akik most sírnak, mert reménytelen a felvételijük. Költségtérítésesen viszont nagyon sok olyan van, hogy ilyen 360-370 pont kell (azt is számold, hogy tavaly 480-as pontrendszer volt, idén 500-as lesz!)
2012. jan. 22. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, ezt el is felejtettem, és így elég valószínű, hogy az államilag finanszírozott szakokról le is mondhatok, mert nem éppen terveztem be emelt szintű érettségit, és nem is lett kitűnő az érettségim(azért nem is lett a legrosszabb). De azért mégis milyen szakok vannak amihez nem kell 100%-os bizi a bekerüléshez?
2012. jan. 22. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmilyen, sajnos. Gazdasági területen semmilyen.
2012. jan. 23. 02:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Oh ezt sajnálattal hallom, de tényleg nincs olyan szak ahol kb. 370pont kell a bejutáshoz?
2012. jan. 23. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:
2012. jan. 23. 16:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Az andragógia (személyügyi szervező) szakon is ilyen drasztikusan fogják csökkenteni az államilag támogatottak létszámát?
2012. jan. 23. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha jó vagy, az NYME-n tanulhatsz, ha mellette dolgozol, s kifizeted a tandíjat. Nagyon jó programok vannak mostanság.

www.ktk.nyme.hu

Ajánlom olvasásra!

2012. jan. 30. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!