Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha nem támogatottra jelentkeze...

Ha nem támogatottra jelentkezem SZTE-en kapok ösztöndíjat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 16:40
 1/5 A kérdező kommentje:
előre is köszi a válaszokat
2012. jan. 21. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem erre most túl sokan nem tudnak válaszolni. Eddig aki költségtérítéses volt, az semmilyen juttatásban (pl karácsonyi pénz), kedvezményben (pl. jegyzettámogatás), vagy ösztöndíjban NEM részesült. Ez az államisok "kiváltsága" volt.

Mostmár a fene sem tudja mit alakítanak ezek. Elvileg mostmár kaphat mindenki ösztöndíjat, gyakorlatilag itt már semmit sem tudni...

2012. jan. 21. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
karácsonyi pénzt már senki sem kap:(
2012. jan. 22. 01:53
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi

csak vhol azt mondják kaphatok vhol azt h nem és így már nem tom pedig nem mindegy

2012. jan. 22. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok, helyesbítenék. Bizonyos iskolákban eddig is részesültek ebben-abban a költségtérítéses hallgatók, de ez ritka volt. Valahol azt olvastam, hogy kapni fognak ezentúl a költségesek is (ön és rész) de ebben nem vagyok biztos, így én az érintett intézmény tanulmányi osztályán érdeklődnék.

Nekem azért nem tűnik logikusnak, hogy kapjanak, mert lényegében rá vannak kényszerítve, hogy kifizessék a tandíjat, az államnak hol lenne ez "nyereséges", ha jó részét visszafizetnék ösztöndíj formájában? Szóval nem tudom, nem vagyok ebben én biztos, érdeklődj a tanulmányi osztályon.

2012. jan. 22. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!