Most akkor van állami támogatott képzés (mint egészen eddig), vagy mostmár fizetni mindenképp (mindenkinek) kell?
Nem értem. Nem vagyok nagyon tájékozott a változások mélységét illetően a 2012 egyetemi felvételi eljárást illetően.
Én 2011-ben, tavaly felvételiztem most I. éves egyetemista vagyok. De ez évben szeretnék megint felvételizni.
Szóval, ki aki mentes és mi alapján a tandíj alól?
Van teljes ösztöndíj és részösztöndíj. A teljes annyit takar, mint most az államilag támogatott képzés, a részösztöndíj pedig értelemszerűen csak a képzés egy adott %-át fedezi.
Mivel már egyetemista vagy, így Téged ezek a változások nem érintenek. Azonban, mivel újra felvételizel, így megcáfolom az előző mondatom, és Rád ugyanúgy érvényesek ezek a törvények, mint a most érettségizőkre.
én az óvodapedagógia szakra szeretnék jelentkezni
indul ez a szak "ugyanolyan" formátumban mint tavaly, úgy értem ha szociálisan rászorult vagyok, akkor nincs az állam részéről teljes finanszírozás??
(mint ebben az évben a szaknál, amit elkezdtem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!