Mit érdemes a mai világba tanulni, hogy a jövőbe rendesen meg tudj élni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 16:48
21/23 anonim válasza:
Én a válság elején lettem forgalmista.
22/23 8onezombie válasza:
Nem csak a MÁV-nál vannak forgalmisták.A lakatos meló annak jó aki szereti a terhelést én géplakatos vagyok,de utálom a szakmám.
23/23 anonim válasza:
Ha nem akarsz problémákat az állástalálással, jó fizetéssel, de nem vagy rest tanulni és fejlődni, akkor:
-mérnök (gépész, informatikus, elektronikai)
-programozó
-orvos
Ügyvéd, közgazdász meg ilyeneket mai fejjel már hagynám (közgazdász vagyok). Nem panaszkodom de, elég nagy volt a szórás, van aki közülünk mosogat, van aki más szakmába ment, van akinek normális állása van; versenyszektorban semmire nincs garancia.
Tanárnak csak óvatosan. Egyre jobb most nekik, de ki vannak téve a mindenkori kormány intézkedéseinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!