Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tényleg nem sokkal nehezebb...

Tényleg nem sokkal nehezebb az emelt földrajz a középnél?

Figyelt kérdés

Tavaly tettem középszintűt, az 80% lett, most idén arra gondoltam leteszem az emeltet, de kicsit megijedtem, hogy vajon mennyi mindent kéne még tanulnom rá.. sokan azt mondják, hogy nem sok az eltérés a két szint között, pl. a topográfia ugyanaz. Leginkább a szóbelitől félek, mivel csak témakörök vannak.. nem tudom fel lehet-e rá készülni 3 hónap alatt.

valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban.. ? :(

2012. jan. 20. 13:34
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem annyi tapasztalatom van a földrajzhoz hogy tavaly neki is 80% lett:DD Tanárom nagyon akarta év elején, hogy idén csináljam meg az emeltet:D Szerinte nem sok különbség van köze, de nekem alapból elég volt a föciből, és én nagy különbséget látok közte:) de azért hajrá:)
2012. jan. 20. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!