Tárgyfelvétel egyetemen?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ha még azután is vannak vizsgáim, hogy regisztrálni lehet az új félévre, akkor addig nem tudok tárgyat felvenni, míg van felvéve vizsgám? Vagy vizsgák közepette tárgyakat is tudok már felvenni?2012. jan. 20. 09:09
1/8 anonim válasza:
Gondolom tudsz venni, bár nálunk vizsgaidőszak után van felvétel.
2/8 Silber válasza:
Biztosan nem nézted el? Szerintem ellenőrizd le ismét, mert ha mégis ezt csinálják, az totális eszetlenség. Hova jársz?
Nálunk már vizsgaidőszak végefele lehet felvenni tárgyakat (PE), nekem már össze is van állítva körülbelül egy hete (pedig most vizsgáztam, két órája), és január 30. a határideje a tantárgy- és kurzusjelentkezésnek.
3/8 A kérdező kommentje:
Debreceni Egyetemre járok és az a vizsgaidőszak vége jövő hét. Azaz január 27-én van utolsó vizsganap. Viszont már jan. 23-tól lehet regizni kövi félévre. De nekem még lesz vizsgám jövő héten.
2012. jan. 20. 19:02
4/8 A kérdező kommentje:
Nálunk február 2. hete talán a tárgyjelentkezési időszak vége,de lehet a 3. hét, már nem tudom.
2012. jan. 20. 19:04
5/8 Silber válasza:
Nálunk a Neptunt általában este 10-kor zárják, ha időszak vége van. Utolsó napon még bőven lesz időd felvenni szerintem. Nézd meg az "Időszakok" menüpontot, ott mindent részletesen le szoktak írni.
6/8 A kérdező kommentje:
Időm biztos lesz rá, hogy felvegyem. Nem is az zavar, csak hogy már helyek nem biztos , hogy lesznek a kurzusokon. Van, ami csak pár férőhelyes.
2012. jan. 20. 19:13
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeteket amúgy. :)
2012. jan. 20. 19:13
8/8 Silber válasza:
Akkor jó ha bemész a tanárhoz minél hamarabb, és limitemelést kérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!