Felső oktatásba Felvételizők! Mindenki megkapta már az értesítőt, hogy jun 3. -áig fell kell adni a bizi fénymásolatot? Mi lehet az oka ha még nem kaptam meg?
én nem kaptam semmit sem. de úgy tudom, hogy július 9-ig kell pótolni az adatokat nem?
most ideges lettem.
Igen, júli 9-ig kell a hiányzó dokumentumokat, mint például nyelvvizsga.
De akkor miért adtak meg két dátumot?
Ha elég lenne minden hiányzó dolgot juli 9-én akkor minek irnak egy juni 3-at is? Csak dísznek? Nemhinném, mivel az én értesítőmön és valószínűleg az összesen rajta van h az év végi bizit kell 3.-ig.. Szerintem valami oka biztos van, adatfeldolgozás szempontjából, hogy erre egy előbbi dátumot adtak meg.
Szóval szerintem téves, hogy majd elég lesz azt is július 9.-én.
Nekem is be kellett menni a sulimba, hogy kiadják, és úgy vettem ki a titkárság szavaiból, hogy ők nem is tudtak erről, de engem nem érdekelt, ki kérhettem így is, és a fénímásolatát határidőre el tudom küldeni nehogy vmi baj legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!