Magántanulóként hogyan kell tanulnom? (lent)
Figyelt kérdés
Magántanuló lettem, mert sokat vagyok beteg, és azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell tanulnom? Mármint, hogy milyen időközönként kell bejárjak, vagy ti mit javasoltok? Nehéz így tanulni? Mert vannak magántanárjaim... Akinek van tapasztalata, az lécci írjon le nekem mindent!:) Előre köszi!!:Ö2012. jan. 20. 00:08
1/2 anonim válasza:
az a lényege a magántanulóságnak, hogy olyanok kapják meg, akik nem tudnak RENDSZERESEN iskolába járni, de attól még MINDIG megjelenik, AMIKOR TUD. ez azért jó, mert ha összegyűlne a hiányzásod, ígyis úgyis vizsgázol. tehát járj be órákra, amikor tudsz, konzultálj a tanárokkal, osztálytársaktól kérd el az anyagot, és velük tanulj folyamatosan. a magántanulóságot sokan úgy képzelik el, hogy csak a vizsgákra mennek be, és csuma. hát nem.
2/2 anonim válasza:
most vagyok 10.es általános óta magán tanuló vagyok voltam már több országba.De én csak vizsgázni járok be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!