Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha cigánynak vallom magam...

Ha cigánynak vallom magam több pontot kaphatok az érettségin?

Figyelt kérdés

Ez igaz? Anyám azt mondja ezt hallotta (sztem csak pletyka) , és ha igaz nem ellenőrzik vhogy???

Másik dolog meg az aszma/allergia az fogyatékosságnak számít? Mert a pípíron az áll, de a neten nem :/

2012. jan. 19. 21:12
 1/6 anonim válasza:

Miért kapnál több pontot azért mert cigánynak vallod magad?

Baromság.

2012. jan. 19. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
esetleg a felvételi pontszámításnál van ilyen, de érettséginél biztos nem kapsz többet.
2012. jan. 19. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:

olvasd el a felsőoktatási törvényt

van benne ilyen bekezdés??!!!

Nincs!

Az kap plusz pontot, aki védelembe van , rendszeres gyermekvédelmi kevezményt kap, és a szüleinek nincs meg a nyolc osztálya...

Ez valóban sok roma családnál elterjedt

viszont egy szóval se írják, hogyha roma vagy autómatikusan jár pont...

mint ahogy ezen pontokat, magyar családban is megkapod ha fentállnak ezen kitételek (védelembe vétel, rgykv, szülők alul iskolázottsága)

utána kéne nézni a hatályos törvényeknek, nem rosszindulatból ezt-azt feltételezni

jah és tanulj

nem irigykedi kell hanem tanulni

2012. jan. 20. 09:49
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi:D én is így sejtettem:D de nem sok a pontszám tanulni fogok^^
2012. jan. 21. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy lehet érte kapni,10 pontot.Nálunk többen akartak az osztályból ilyen papírt,de nem jött nekik össze mert aki ezt osztogatta már így is bajban van...:D
2012. jan. 22. 11:42
 6/6 anonim válasza:

Hülyeség ...

Készülj fel , tanulj

2012. febr. 1. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!