Tényleg megszűnik az OKJ?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy összesen 100 okj-t tartanak meg, de azok is beépülnek a felsőoktatási intézményekbe, azaz a hagyományos OKJ képzésem megszűnnek. Ez igaz?2012. jan. 19. 12:56
1/4 anonim válasza:
Te ezt hol olvastad? Én még erről nem hallottam!
2/4 A kérdező kommentje:
Az iskolám honlapján láttam, hogy "keresztféléves képzés - talán az utolsó lehetőség a tanulásra" , ezt nem tudtam értelmezni, ezért az iskolában rákérdeztem, és a tanárom mondta. Tőle tudom. Illetve ő mondta, és a csoporttársaim nem lepődtek meg rajta, szóval azt hiszem, csak nekem volt új.
Furcs, mert azt gondolnám, hogy ha ez igaz lenne, tán hallani lehetne róla a TV-ben, vagy az interneten is.
2012. jan. 19. 15:12
3/4 anonim válasza:
Nem fog megszűnni.csak néhány amit majd főiskolán tanítanak.
4/4 A kérdező kommentje:
Van bővebb infód is?
2012. jan. 19. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!