Orbán Viktor fia vagy valamelyik gyereke nem a Corvinusra jár?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 23:13
1/10 anonim válasza:
A lánya igen,a lányom csoporttársa.Bár úgy jár a Corvinusra,hogy közben Angliában van,gondolom passzív féléven
2/10 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes! Közben meg apuci beakarja zárni vagy leakarja minősíteni az iskolát!
Nem verték még meg a kislányt?
2012. jan. 18. 01:30
3/10 anonim válasza:
Senki nem akarja bezárni a Corvinust. Kérdező, kicsit nézz utána, mielőtt butaságokat írkálsz össze-vissza.
4/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Lehet hogy van olyan népcsoport vagy szubkultúra ahol verik a lányokat mert "XY az apja akit én utálok mert a kettesen a győzike azt monda hogy ő csúnya bácsi", de a felsőoktatáson tanulókra ez nem jellemző.
Mióta főiskolára járok nem foglalkozom politikával, mert szerintem az a hülyék sportja.
35/F
5/10 anonim válasza:
De figyelj én mezőgazdász vagyok, nekem érdekem , mennyi támogatást kapok a földjeimre.
6/10 anonim válasza:
Nem sok földem van csak egy 1600 m2-es kertem, de ha lenne földem, valószínűleg vetnék bele (pl. krumplit), nem a támogatásra várnék.
7/10 anonim válasza:
Figyelj mi bevetjük , de még adnak is rá támogatást.
8/10 Andizsuzsi válasza:
Elvesztettem a fonalat. Hol az összefüggés a Corvinuszus Orbán lány és a bevetett krumpliföld között?
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy a lányod hogyan jutott be az egyetemre. De te olyan szinten ostoba ember vagy hogy az már nekem fáj.
2012. jan. 19. 23:09
10/10 Andizsuzsi válasza:
"A lánya igen,a lányom csoporttársa.Bár úgy jár a Corvinusra,hogy közben Angliában van,gondolom passzív féléven"
Ebből te hogy jutottál az előző következtetésedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!