Ez kizáró ok lehet?
Figyelt kérdés
Rendőrnek szeretnék menni,azonban a weboldalon azt írják,hogy fogyatékossággal élő ember nem jelentkezhet.
Nekem aszthmám,enyhe gerincferdülés és lúdtalpam van.Ezekből már majdnem hogy kigyógyultam.
Lehetséges mégis az,hogy ezért nem vesznek majd fel?
2012. jan. 17. 17:12
1/4 anonim válasza:
Igen ez kizáró ok lehet.Van alkalmassági is, futni kell időre meg ilyenek,azt sem biztos hogy bírnád.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha az alkalmasságit bírom,és megfelelek akkor onnan már tudom hogy mehetek tovább.
Arra lennék még kíváncsi,hogy megpróbálhatom az alkalmasságit,vagy meg se engednék?
2012. jan. 17. 18:28
3/4 anonim válasza:
Érdeklődj az iskolánál,én valószínűnek tartom hogy nem engedik.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem...gyógytornára járok,az orvos azt mondta,hogy negyed év,és abbahagyhatom mert teljesen rendbe jöttem,csak hogy az izmok még erősödjenek.
Az aszthmám is viszonylag gyorsan gyógyul,a gyógyszereket is rendesen szedem...ezért kérdeztem...a felvételiig még 1,5 évem van,szóval az alatt még sokat javulhat az állapotom...
2012. jan. 17. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!