A Debreceni Gábor Dénes Elektronikai Műszaki Szakközépiskola milyen iskola?
Mégis kik azok, akik elmentek és vitték a színvonalat?
Gondolom ez azt jelenti, hogy most csak csupa rossz és színvonaltalan tanár tanít a suliban? Vagy talán mégsem?
szerintem a fentebb negatív kommentelővel én találkoztam már egy másik kérdésnél, ide is azt tudnám írni mint a fentebb említettnél (mivel ugyan ezeket panaszolta), szóval bemásolom.. :D
A GDEMSZK végzős diákja vagyok, akinek kérdése van, az iskoláról keressen fel nyugodtan privátban, én csak pozitívakat tudok mondani. Végzős diák vagyok, a színvonallal nincs semmi probléma, kifejezetten magas. Az alsó 2 évről tudom, hogy nagyon jó átlaggal rendelkezik mind a 4 osztály. És még hozzá fűzném, hogy a „2,0 átlagot meghaladó" komment is az azt jelenti, hogy e fölött van, és tényleg fölötte van az átlag. Jelenleg nem tudom pontosan milyen az átlag jelenleg, de személy szerint én 4es átlaggal rendelkezem, és ha "értetlen" gyerek kategóriába tartozok, ám legyen. Szeretem, ha ismeretlen alakok megbélyegeznek.
A tanárok kihasználják a diákokat? Igen persze rendszeresen a diákokkal végeztetik el a ház körüli munkát meg minden. (valaki definiálja, kérem, hogy lehet egy diákot kihasználni. ) Az iskola tanárai felkészítik a diákokat az érettségire, ez a feladatuk. EGYETLEN TANÁR SEM FOGJA MEGTANULNI HELYETTED AZ ANYAGOT, EZT SZERINTEM MINDENKI TUDJA... De aki akar tanulni az, tud tanulni, az megkapja a lehetőséget. Pont tegnap találkoztam egy az iskolánk volt diákjával, jelenleg a BME-n van villamosmérnökin. Rengeteg jó tanárunk van, én teljes mértékben megtaláltam itt azt amit keresek. Ez az iskola volt a legjobb választás, hogy elérjem a céljaimat a továbbtanulás terén (mind az elektronikai ismeretek és a katonai alapismeretek is hasznomra lesz az általam választott felsőoktatási intézményben), és nem mellesleg nagyon jól éreztem magam az iskola falai között az iskola tanárai mellett az utóbbi 4 évben, amiért nagyon hálás vagyok. Az iskola rengeteg olyan pluszt nyújtott a katonasuli programján keresztül, amit sehol máshol nem kaptam volna meg. Rengeteg rendezvényen, eseményen jártam hála az iskolának (Doni Emléktúra, Bocskai portya és még sorolhatnám)
Az igazgatóhoz annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy nagyon jó ember, brutálisan jó fej, segítőkész és nagyon jó tanár (igen, történelmet tanít nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!