Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért szólják le a Dunaújváros...

Miért szólják le a Dunaújvárosi Főiskola gépészmérnök képzését?

Figyelt kérdés

A Debrecenivel együtt a 8. helyen állnak.

A DF-en tavaly majdnem 4-szeres volt a túljelentkezés.

A végzettek is találtak munkát.

2012. jan. 14. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Először azt nézd, KI az aki leszólja?
2012. jan. 14. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a BME és ELTE nevű elefántcsonttornyokból könnyű leszólni mindent amit nem OTT oktatnak.
2012. jan. 16. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Több oka is van.

1. Több nívósabb intézmény is van ahol gépésznek tanulhatsz (BME, SZIE, győri stb.)

2. A munkáltatók nem nagyon szeretik.

3. Nagyon könnyű bejutni és a követelmények elég gyérek. sok tanár nem veszi eléggé komolyan a dolgát.

4. Dunaújváros alapból egy atom szar hely (én ott éltem 18 évig).

Ugyanakkor ha nincsenek a DUF-nál nagyobb ambícióid, akkor jó ötlet is lehet, mert:

- könnyű bejutni

- nem fogsz belehalni a tanulásba

- sok szép lány jár a DUF-ra, kommunikáció szak stb

- gépészre akkor is szükség van, ha nem a legjobb helyen oktatják, szóval munkát fogsz kapni könnyedén

- olcsó

- innen is jelentkezhetsz bármilyen msc-re utána ha jók a jegyeid (ami itt nem nehéz)

- szépen felújították, sok pénzt fektettek a suliba

Én kicsit elfogult vagyok, mert itt nőttem fel, és gusztustalan helynek dunaújvárost, kötekedő hülye barmokkal van tele (kettőt találhatsz, kik).

Ja és még egy gondolat, szerintem anyagmérnöki bsc-vel jobban jársz, azt sokkal kevesebb helyen oktatják, és ebből a szempontból a DUF oktatás is előkelőbb. Ráadásul ha kutyaújvárosban akarsz maradni valamilyen fura okból kifolyólag, a Hankook szinte biztos hogy alkalmazni fog, még valami szerződésük is van a DUFfal.

2013. febr. 7. 06:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Szeptemberben megkezdtem a DUF-on a gépészmérnök szakot és azt tapasztaltam, hogy a tanárok (akikkel eddig találkoztam 1 kivételével) rendesen leadják a tananyagot. Akin látják, hogy tanulni akar, azzal segítőkészek. Elsőre sikerült minden zh-m és vizsgám, igaz rendesen tanultam.

Szóval nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem.

2013. febr. 7. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Na akkor gratulálok! Próbáld ki, de javaslom, ha végeztél, próbálj ki mást is (Msc például). Ha jól tanulsz, semmi hátrányod nem lesz abból, hogy DuFos vagy. csak egy kis vicces infó, Buza fia volt osztálytársam volt a széchenyiben, Kiss fia haverom, ha ők tanítanak, őszinte részvétem ;)
2013. febr. 11. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!