Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van budapesten média iskola?

Van budapesten média iskola?

Figyelt kérdés
Sziasztok!7.-Es. Vagyok és,néha a tanárunk etikán kérdezni szokta hova akarunk tovább menni meg ilyesmi.5féle szakma tetszik nekem 4re meg is találtam a megfelelő sulit,viszont az egyik szakma ami nagyon tetszik az a média,van valami nagyon jó suli ami evvel foglalkozik és bpn van??ha igen a nevét irjátok le kérlek.
2012. jan. 13. 15:14
 1/1 anonim válasza:
Európa 2000 iszonyat jó suli, nagyon sok órádat média teszi ki és azzal kapcsolatos tárgyak pld kommunikáció és egyebek, viszont az iskola fizetős, ami azt jelenti 15000ft/fő és csak nyelvi előkészítős osztályokat indít tehát 4+1 év tehát 15000*10 = 150000ft 1 évben ezt ha megszorzod 5el 150000*5= 750000ft + bérlet... és egyebek, elég drága, detényleg jó iskola ha mondhatjuk úgy mint a "filmekben" ELIT iskola! :) Mindenki Iphoneval és converse cuccokal szaladgál. Illetve van a Leövey Klára gimnázium média szak, ott csak heti 2 óra van és csak 2 évig! :)
2012. jan. 16. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!