Csecsemős nővér szeretnék lenni, milyen főiskolába kellene jelentkeznem?
Figyelt kérdés
Tudom hogy Okj-s képzés is van és főiskolai képzés is, melyik a jobb? A fősulin van állítólag alap és felső képzés mi a különbség?2012. jan. 10. 19:01
1/1 Norka22 válasza:
Szia! igen jól tudod,van Okj képzés kisgyermek gondozó ami tanfolyam szerű( állítólag) és van 3 éves BA csecsemőgondozó nevelő ami diplomát ad,míg van a 2 éves felső képzés ami nem ad diplomát! szerintem ha tanulsz és ezzel szeretnék foglalkozni és elhelyezkedni akkor tanulj olyat ami diplomát ad jobban megfizetik kint is és többet ér! Én most jelentkeztem Ba ra levelezőre remélem felvesznek! dolgozom nappalira nem tudok már járni de remélem sikerül!!!!!!:) szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!