Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova jársz/jártál fősulira?

Hova jársz/jártál fősulira?

Figyelt kérdés
Szeretnék tovább tanulni gazdasági irányba. Nem vagyok 4-5 tanuló, inkább 3-4. Tudtok olyan sulit,ahova a 3masokat is felveszik? Ti jártatok oda vagy valami... Ha lehet akkor Budapesten. Köszii
2012. jan. 9. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Wekerle Sándor Üzleti Főiskola,Zsigmond Király Főiskola,Kodolányi János Főiskola,Eudutus Főiskola ( van budapesti kirendeltsége is). Most ennyi jutott eszembe.Melyik szak érdekelne pontosabban?Úgy könnyebb lenne segíteni.
2012. jan. 9. 16:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Banki dolgok, gazdálkodási menedzser, marketing, pénzügyi dolgok. Minden ami a marketinghez,közgázhoz,pénzügyhöz kapcsolódik. Nem szeretnék fizetős suliba menni, de ha muszáj akkor ilyen 100-200 körül max. Nem kell a legjobb sulinak lenni...lényeg,h 3-4 -es jegyekkel felvegyenek :D
2012. jan. 9. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt elég rosszkor kérdezed, pont amikor tandíjat emelnek és keretszámokat csökkentenek... kicsit szedd össze magad, és tanulj jobban, mert elképzelhető, hogy ez a teljesítmény most már nem lesz elég.
2012. jan. 9. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Amiket írtam,azok nem a legjobb sulik...sőt...

Utána tudsz nézni a részleteknek a www.felvi.hu-n,hogy hol milyen szak indul,hány embert vesznek fel stb.

Első voltam

2012. jan. 9. 17:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Hallottam ezekről én is. Sajnos...

Am köszi

2012. jan. 9. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Most 250 embert fognak felvenni állami helyre az egész országban(gazdasági szakra)-erre semmi esélyt nem látok magamnak sem pedig kitűnő vagyok...

Fizetős 350-700 ezer forint lesz egy évben,ezt még nem lehet pontosan tudni,de kevés ponttal szerintem ide sem lehet majd bejutni(bár kitudja)amúgy én is azokat az iskolákat tudom ajánlani amit az első irt.

2012. jan. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!