Ledolgozható tandíj? (EDUTUS)
- Van köztetek, aki így tanul? Nem bánta meg?
- Mindenki kap munkát, tényleg, nem csak átverés?
- Budapesten is, vagy csak Tatabányán van a lehetőség?
Köszi a válaszokat!
Szia
én is továbbtanulás előtt álokk
én úgy halottam nem túl erős suli bár lehet lesz munkatapasztalatod és könyeben találsz munkát de ez nem biztos
Ez lesz az első év amikor bevezetik a ledolgozható tandíjat, szóval nem hiszem, hogy bárki is tanul már így! :)
VÁLASZ: 46 fő már így tanult.
BENNE
- Van köztetek, aki így tanul? Nem bánta meg?
Én a szervezői oldalon voltam, voltak döccenők de elindult és népszerű a megbízók oldalán is. A hallgatók fintorogtak néhány esetben mert azt hitték, hogy rögtön középvezetők lesznek.
- Mindenki kap munkát, tényleg, nem csak átverés?
IGEN, nem átverés, vállalás....
- Budapesten is, vagy csak Tatabányán van a lehetőség?
Mindkét helyen
VÁLASZ BENNE
én is továbbtanulás előtt álokk
válaszd az edutust
én úgy halottam nem túl erős suli bár lehet lesz munkatapasztalatod és könyeben találsz munkát de ez nem biztos
nem corvinus, de pénzügyi garanciát vállal, illetve a céges networkje jó, gyakorlatorientált és nagyon jók a nemzetközi lehetőségek
és megfizethető...
Sziasztok!
A ledolgozható tandíjjal kapcsolatban az alábbi infóim vannak.
Nappali tagozatra jelentkezők a képzési díj egy részét diákmunka keretében ledolgozhatják. Erre a programra a beiratkozást követően lehet jelentkezni. Első lépéskéni igényelj Edutus Student Card-ot(főiskola honlapján, majd előzetesen regisztrálj a programra. A kártya legyártása és annak kipostázása kb. 3 hetet vesz igénybe.
A programban való részvétel kritériumai tehát a nappali tagozatos hallgatói jogviszony, Edutus Student Card és regisztráció a programra.
A munka rendje illetve mennyisége a kiközvetített és elvállalt munka függvénye. A foglalkoztatás garanciáját az Iskolaszövetkezetet megkereső, diákmunkát igénylő partnerek száma határozza meg.
Szerintem tök jó lehetőség, amennyiben komolyan vesszük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!