Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdaságinformatika, ti mit...

Gazdaságinformatika, ti mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Üdv. Érettségi előtt állok és gazdaságinformatikus szakirányban gondolkodom. A két lehetőség ami szóba jöhet a BME-VIK mérnökinformatikus, ahol 3 év után lehet szakosodni gazdinfóra, vagy pedig BCE-GTK és itt egyből gazdaságinformatikus. Ti melyiket ajánlanátok, a munkaerőpiacon melyiknek van jobb esélye?
2012. jan. 7. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A BME-VIK-en az a 3 év amit el kell végezni nem lesz könnyű, mivel mérnök infó és nem gazdaság infó.

Bár a BME sokkal nevesebb intézmény, jobbak az esélyei, de vedd figyelembe, hogy az akkor +3 év.

2012. jan. 7. 14:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezt nem tudom én sem. Mérnökinformatika nagyon húzós szerintem, de akkor ugye nem csak egy pálya felé terelődök,nem csak gazdinfó, hanem még másféle munkakörben is eltudnék helyezkedni. Köszi a válaszod:)
2012. jan. 7. 15:10
 3/4 anonim válasza:
azért a BCE is elég neves:)
2012. jan. 31. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva elsőre nem is tudtam hirtelen, hogy melyik a BCE. :D

Amúgy esetleg ELTE nem érdekel?

Programtervező informatikus.

Nem olyan baromi nehéz, bár elég sok az elmélet.

2012. febr. 1. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!