Milyen szakot válasszak?
Figyelt kérdés
Nem akarok orvos lenni, se jogász.. Valami olyan kellene, amivel el is fogok tudni helyezkedni! ötleteket várok :) Normális válaszokat. Lány vagyok egyébként..2012. jan. 7. 11:23
3/8 anonim 

válasza:

Én élelmiszermérnökin vagyok, most vagyok elsős.Ez a vizsgaidőszak egy kicsit húzós, de ki lehet bírni. Ha szereted a kémiát, fizikát, szerintem érdemes megpróbálni. A tanárok azt mondták, hogy nagyon sokan azért nem jelentkeztek mesterképzésre, mert el tudtak helyezkedni friss Bsc diplomával. Ez nem egy felkapott szak, de mindig szükség lesz rá, ezért állást is lehet vele találni, ráadásul nagyon jól fizetőt. Csak ajánlani tudom, szerintem érdemes elgondolkozni rajta. :)
19/L
4/8 A kérdező kommentje:
A fizika még elmegy, de a kémiát nem szeretem.. Nem nekem való :)
2012. jan. 7. 11:45
5/8 anonim 

válasza:

Azért ezen kívül van még sok más.
Miből milyen vagy és mely tárgyak érdekelnek?
6/8 A kérdező kommentje:
matekbol jo vagyok es erdekel is, meg a magyar nyelv es irodalom..
2012. jan. 7. 13:24
7/8 anonim 

válasza:

mérnöki szakokkal el lehet, bár azt se mindegy, hogy hol tanulod
8/8 anonim 

válasza:

És az se, hogy milyen mérnök. Agrár, építész most nem a toppok közé tartozik.
De lehet még menni infóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!