Van itt olyan aki a Nyugat-magyarországi Egyetemre jár?
Figyelt kérdés
Mi a véleméynetek róla? Mennyire nehéz? Különösen a pedagógus kar érdekelne.2012. jan. 7. 11:03
1/12 Norka22 válasza:
Engem is érdeklen a suli nehézsége fölég hogy levelezőn szeretnék tanulni elvégezhető egy diplomás szak is ott? Írjatok!!
2/12 A kérdező kommentje:
Szia. Én is levelezőn szeretnék ott tanulni. Te milyen szakra mennél? És melyik évben?
2012. jan. 7. 14:52
3/12 Norka22 válasza:
szia! én most 2012 ben szeptemberben indulna a suli ugye amire most 2012 februárig kell beadnia jelentkezést! Én először a Csecsemő és gyermeknevelő-gondozó Felsőfokú szakképzésre akartam jelentkezni de levelezőre! És ez nem indul ha 10 fő nem jelentkezik február 15-ig :( a másik ugye az a szak csak 3 éves ugye és diplomás és attól félek hogy levelezőn nem menne vagy nem tudom..van akarat eröm csak kicsit félek mert oda kell a nyelvvizsga tudod! de mindenképp beadom a jelentkezésem! te mire szeretnél járni???
4/12 A kérdező kommentje:
Óvódapedagógusnak. És nyelvvizgám még nekem sincs. De én diplomát is akarok. Bár sokan azt mondják hogy elhelyezkedni is nehéz ezzel meg rosszul is keresnek. :(
2012. jan. 7. 17:17
5/12 Norka22 válasza:
Szia! HÁt figyelj én is Óvónéninek akartam tanulni,de az a helyzet hogy tényleg nem keresik,vagyis túl sok van már belőle! És ha el tudsz helyezkedni akkor is 90 000 körül keresel,aztán évekkel később persze mehet ez följebb de ég ha keresnél is 150 000 mi az??? pontosabban mit fog az érni 10 év múlva? már most sem ér semmit! Viszont mivel ilyen rossz a helyzet Magyarországon az anyukáknak sajnos muszáj a kisgyermeküket bölcsibe tenni mert különbem ők sem tudnak eljárni dolgozni... szerintem gondold átt ezt a dolgot! Mindenképpen jelöld meg ezt a Csecsemő és kisgyermeknevelő BA alapfokú képzést nagyon sok olyat tanulsz mint az Óvónénik... ez is ad diplomát! Én is szeretnék diplomát amúgy csak nem tudom képes leszek e munka mellett megcsinálni!! Az én unoka tesóm 4 éve végzett nappalin Óvódapedagógusként 6 órában tudott elhelyezkedni egy Óvodában 60 000ft ért! Most őszintén,megérte?? Gondold el 0-3 éves gyerekek,annyira édes anyanyosak,meg persze az Óvodáskorúak is meg a nagyok is de mindig a legcukibb az mikor picik :)nem?
6/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi legyen. A csecsemő ápoló is tetszik (kórhába csecsemős nővérnek), de gondlom őket se fizetik meg. De amúgy Szombathely és környékén nem nagyon lehet elhelyekedni bölcsibe. Még átgondolom mi legyen. Úgyse most kezdenék bele szeptemberbe, hanem később.
2012. jan. 7. 21:10
7/12 Norka22 válasza:
ahha értem hát igazából az ápolo az van ujszulöttekel,a nevelő pedig bölcsiben azt hiszem de szerintem egyébként gondolkodj mindenképp Ausztria és külföld és környéke területre! Én is bébiszitterként dolgozom kint jelenleg,de nekem szerencsém van ezzel... nem éri meg itthon tanulni sem dolgozni sem! de ha egyszer a nyelv az alapja mi elég nehéz akkor ez van sajnos:( És te Szombathelyen szeretnél suliba járni? Ja akkor te még most Gimibe jársz?
8/12 A kérdező kommentje:
Szakközépbe járok és mindenképp szeretnék tovább tanulni (et kb 2 éve döntöttem el azért nem járok gimibe). Meg hát akinek diplomája van szerintem előbb felveszik dolgozni mint mondjuk akinek 8 általánosa van. És mindenképp a gyerekekkel akarok foglalkozni majd később. És nekem a nyme lenne a legközelebb (Sopron pedagógus).
2012. jan. 7. 21:45
9/12 Norka22 válasza:
ahha értem hát azt jol teszed ha tanulsz és még tovább akarsz tanulni,de igazábol tull sok a diplomás kevés a szakmunkás.. sajns nem biztos hogy elöbb kapsz állást mert azt mondhatják tul sokat kéen fizetni vagy tullképzett vagy vagy hasonlok nem éri meg itthon maradni!
tanuld a nyelvet! és mikor megvagy a diplomáddal huzzál kide gyorsan! :)
10/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van. De úgy tervezem, hogy egy technikusi, hogy azért valami még legyen és utána egyetem, nyelvvizsga. Aztán a külföld meg még kétséges. Majd meglátom, hogy alakulnak a dolgok.
2012. jan. 7. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!