Az OKJ-s képzéseket mennyire éri meg letenni?
Valami infósra gondoltam, mondjuk web-programozó (vagy web-fejlesztő nem tudom pontosan) vagy szoftverfejlesztő, vagy rendszergazdai, mert infót tanultam 3 évig, és ott ingyen lenne az egész, ahol leteszem az érettségit, ezért kézenfekvő, hogy megpróbálom. Csak nem tudom, mennyire éri meg?
Szoftverfejlesztőnek gondolom dukál a diploma, anélkül nem nagyon veszik fel a "nagyobb cégek".
A web-programozóval és a rendszergazdaival hogy van? Mennyit érnek? Webes embereket nem nagyon keresnek, úgy hallottam.
Már ott vagyok, hogy kiiratkozom és hagyom az egész érettségit a fenébe, annyit követelnek az embertől. A tanárok kezdenek megkattanni: az egyik eltervezte, hogy 5 napon keresztül írat dolgozatokat, és mindet leosztályozza...
ha szereted az informatikát és a C programozást meg érted az angolt akkor jó szak a web-programozó és a pti.csak nem igazán keresett szakma.ugye a web-prog FSZ,a programtervező informatikus meg alapszak a főiskolán.én is jártam fél évig web-progra de ker iskola lévén némettel meg nem sok infó tudással engedtek el.....szal otthagytam.
de te az érettségit ne hagyd abba,mert az alap műveltséghez hozzátartozik.a sikeres vizsga titka a tanulás.tanulni és tanulni.akkor összejöhet az infó alapszak,de 3-as érettségivel felvesznek wp-re is. :)
A tudásod számít, azaz hiába van Rendszergazda OKJ-d vagy főiskolai informatikai diplomád, ha nincs szakmai tapasztalatod, egyik sem ér semmit.
Javaslom az OKJ tanulás mellett keres valami céget, ahol gyakornoknak elmehetsz, ingyen munkára is esetleg, mert a tapasztalat nagyon-nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!