Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért ilyen nagy az elvárás...

Miért ilyen nagy az elvárás egy gimnáziumban?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, 9. osztályosokba verni a szerves kémiát. Egyetemen tanulnak ilyeneket. Különben is, bárkit megkérdezek az utcán hogy mi az a konstitúciós izoméria vagy hogy ki vezette be a kapuadót és a füstpénzt, 200 emberből 1 fogja tudni. Vagy hogy mi az a but-1,2-én... És ebből tanítanak vagy 20-at amit tudni kell jellemezni, meg dolgozatra 30 teleírt A4-es lapot tudni. Úgyis elfelejtem 1 év múlva. Lehet hogy az általános műveltség része, de azért ennyire nem kéne belemenni. Ezen nem akarnak a tisztelt parlamenti állatfajok változtatni, ha már úgyis feldúlják itt a """"rendet"""" ami volt? (És ez most nagyon idézőjeles rend.)
2012. jan. 4. 22:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
8 évfolyamos gimi
2012. jan. 7. 09:55
 12/13 Kisszilva95 válasza:
Nos, én valamennyire egyetértek veled. Tudod, nagyon sok tantárgy tanárfüggő, de erre még ránehezít a hülyén felépített tananyag. Nálunk, 9,10.-ben kémiából a tanár nulla volt. Most ott állunk, hogy már teljesen mindegy, elég bénák vagyunk kémiából, biológia-kémiás létünkre. Történelemből bár jó tanárt kaptunk idén, össze-vissza ugrálunk témakörönként, hol külföldi, hol hazai történelmet veszünk, így minden összefolyik. De sajnos ez van. Vigasztaljon az, hogy találj valamit, olyan témát, ami különösen érdekel, és azzal előrébb jutsz, mintha mindennek egyszerre felelnél meg tökéletesen...
2012. máj. 29. 22:21
 13/13 anonim válasza:
legelső komentelőnek üzenném, én most leszek 11.es, és 9.ben tanultuk azokat amiket a fentiek említ.
2012. júl. 30. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!