Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen tanári szakot javasolto...

Milyen tanári szakot javasoltok? KIFEJTÉS LENT!

Figyelt kérdés
Úgy érzem tanár szeretnék lenni. Humán oldalam sokkal jobban érvényesül de sajna erre ma, amint látom nincs annyira szükség. Magyar-angol tanár szívesen lennék. Vagy felújítva német tudásom(9évig tanultam.) Akár külföldön is vállalnék állást. Az újságírás nagyon érdekel még. Mit javasoltok ?
2012. jan. 2. 00:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem javaslok tanári szakot.

Ha mégis nagyon muszáj lenne, akkor pedig mindenképp reál területről mondanék, pl. matek-fizika, matek-kémia, esetleg matek-angol, matek-német.

Utóbbi kettővel talán(?) van esély külföldön is, míg egy magyar-angollal amit írtál, nem hiszem hogy sokat lehetne kezdeni külföldön.

2012. jan. 2. 00:43
 2/3 anonim válasza:
én is ilyen pályán szeretnék majd tovább menni, úgyhogy nekem is kapóra jött az első válasz:) matek- német :D nem hangzik rosszul:D
2012. jan. 2. 01:41
 3/3 A kérdező kommentje:

akkor offolhatom is a magyar vagy töri szakomat mi ?:DD

Gimnáziumban lennék irodalom tanár ! De ha nem akkor egy újságíró. Nekik hogyan alakul a pályájuk? Igaz, hogy a blogolás növelheti az esélyeket?

2012. jan. 2. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!