Milyen tanári szakot javasoltok? KIFEJTÉS LENT!
Figyelt kérdés
Úgy érzem tanár szeretnék lenni. Humán oldalam sokkal jobban érvényesül de sajna erre ma, amint látom nincs annyira szükség. Magyar-angol tanár szívesen lennék. Vagy felújítva német tudásom(9évig tanultam.) Akár külföldön is vállalnék állást. Az újságírás nagyon érdekel még. Mit javasoltok ?2012. jan. 2. 00:20
1/3 anonim válasza:
Én nem javaslok tanári szakot.
Ha mégis nagyon muszáj lenne, akkor pedig mindenképp reál területről mondanék, pl. matek-fizika, matek-kémia, esetleg matek-angol, matek-német.
Utóbbi kettővel talán(?) van esély külföldön is, míg egy magyar-angollal amit írtál, nem hiszem hogy sokat lehetne kezdeni külföldön.
2/3 anonim válasza:
én is ilyen pályán szeretnék majd tovább menni, úgyhogy nekem is kapóra jött az első válasz:) matek- német :D nem hangzik rosszul:D
3/3 A kérdező kommentje:
akkor offolhatom is a magyar vagy töri szakomat mi ?:DD
Gimnáziumban lennék irodalom tanár ! De ha nem akkor egy újságíró. Nekik hogyan alakul a pályájuk? Igaz, hogy a blogolás növelheti az esélyeket?
2012. jan. 2. 02:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!