Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit érdemes tanulni az OKJ-s...

Mit érdemes tanulni az OKJ-s képzések közül?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és lány, tehát fiús szakmákat ne írjatok! :)
2011. dec. 31. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Csak a fiús OKJ-kel lenne esélyed elhelyezkedni 3 hónap aktív munkakereséssel. És akkor ez még istenesen jónak mondható.
2011. dec. 31. 17:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért nem hiszem egy nő megy géplakatos vagy asztalos képzésekre! Pont ezért írtam azt hogy írjatok lányoknak való szakmákat! :)
2011. dec. 31. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon sok fiatal lányt láttam villanyszerelői, meg vízvezetékszerelői kurzusokon, ahol én tanultam. Annyira azért nem lehetnek piszkos munkák, vagy csak végső elkeseredésben adták rá a fejüket?
2011. dec. 31. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Igaz az amit az első mondott.

Persze van sok női szak, de amivel el lehet helyezkedni azok nagy részben férfi szakok.

Nő esetében egyetem.

2011. dec. 31. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg valamilyen egészségügyis OKJ (ápoló, műtősnővér, fogászati asszisztens). Vagyont nem fogsz vele kereseni, de elhelyezkedni el fogsz tudni. De ha nem vonz az eü, akkor nincs jobb ötletem.
2012. jan. 1. 13:32
 6/7 anonim válasza:
Szia. csecsemő-és kisgyermeknevelő-gondozó. Én pl annak tanulok :)
2012. jan. 6. 00:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. jan. 6. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!