Mit érdemes tanulni az OKJ-s képzések közül?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és lány, tehát fiús szakmákat ne írjatok! :)2011. dec. 31. 17:24
1/7 anonim válasza:
Csak a fiús OKJ-kel lenne esélyed elhelyezkedni 3 hónap aktív munkakereséssel. És akkor ez még istenesen jónak mondható.
2/7 A kérdező kommentje:
Azért nem hiszem egy nő megy géplakatos vagy asztalos képzésekre! Pont ezért írtam azt hogy írjatok lányoknak való szakmákat! :)
2011. dec. 31. 17:40
3/7 anonim válasza:
Nagyon sok fiatal lányt láttam villanyszerelői, meg vízvezetékszerelői kurzusokon, ahol én tanultam. Annyira azért nem lehetnek piszkos munkák, vagy csak végső elkeseredésben adták rá a fejüket?
4/7 anonim válasza:
Igaz az amit az első mondott.
Persze van sok női szak, de amivel el lehet helyezkedni azok nagy részben férfi szakok.
Nő esetében egyetem.
5/7 anonim válasza:
Vagy esetleg valamilyen egészségügyis OKJ (ápoló, műtősnővér, fogászati asszisztens). Vagyont nem fogsz vele kereseni, de elhelyezkedni el fogsz tudni. De ha nem vonz az eü, akkor nincs jobb ötletem.
6/7 anonim válasza:
Szia. csecsemő-és kisgyermeknevelő-gondozó. Én pl annak tanulok :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. jan. 6. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!