Főiskola/Egyetem továbbtanulás segítség?
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen pályát szakot válasszak?
Amikből jó vagyok: magyar, történeleme. 4-5 ötös tanuló eddig 2 előrehozott érettségim van 80%, 82% .
Jog és Államtudományban gondolkozok csak nem találtam megfelelő intézményt. Tudnátok segíteni hogy az SZTE-ÁJK (Szegedi Tudomány Egyetem ÁJK) milyen erősségű tanítás folyik? A közigazgatásban szeretnék elhelyezkedni, leginkább papírmunkákkal foglalkozni és olyan főiskola, egyetem érdekelne ami lehetőséget nyújt ezekhez?
Szeretném még1szer a segítségeteket kérni hogy milyen főiskolát egyetemet ajánlotok ahol a magyar és a történelemre helyezkedik minden, illetve nem olyan erős nehézséggű?
Előre is köszönöm.
Tamás
teljesen mindegy, hogy milyen vagy középiskolában
nekem általánosban a magát baromi intelligensnek képzelő elmeháborodott matektanár azt jósolta, hogy le se fogok tudni érettségizni matekból, az érettségi 4-es lett (lehetett volna ötös is, ha tanulok rá)
főiskolán sokkal jobb az átlagom, mint középiskolában vagy általánosban volt
szte-ájk jó lesz a papírtologatáshoz, éljen a bürokrácia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!