Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 8. -os vagyok, és most sokat...

8. -os vagyok, és most sokat stresszelek a felvételi miatt. Ilyen jegyekkel: Töri:4, irodalom:4, nyelvtan:4, angol:4, fizika:3, matek:2, kémia:3, biosz:3, föci:3 felvesznek szakközépbe?

Figyelt kérdés

Kiskunlacházi Szakközépiskolába(kereskedelem,és Marketing szak) szeretnék felvételizni. Parázok nagyon,hogy nem fognak felvenni,ha jól írom meg a központit akkor sem.:(

Illetve nézik egészen 5.-től a jegyeket?

mert ha igen,akkor az jó nekem. Mindig 4,3 körül volt az átlagom,most meg 3,4.

Jelentkezzek,csak szakiskolába?

2011. dec. 22. 17:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2011. dec. 28. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:

figyelj én nekem általánosban mindig 4,00 alatt voltam. Sose kezdődött 4essel az átlagom. Engem inkább szívatni szeretek a tanárok általánosba. /attól független hogy mindig 3,4 és 3,9 közt voltam mindig azt mondták hogy inkább szakmunkás/ aztán szakközépbe mentem. 9-10be volt olyan amiből nagyon erőlködnöm kellett de kiment. Jelenleg 4,1 re állok sose volt még ilyen átlagom. De 9-10be is 3,5 körül voltam. Pedig mindig azt hajtogatják ált.isi.-be hogy visszasírjuk. De én nem mert ott csak negatív emlékeim voltak. /az a szakközép ahova járok egy-egy gimit is leelőz a környéken/

5.től 7.ig évvégi és 8. félévi jegyet nézik. Lazán felvesznek

2011. dec. 30. 15:49
 13/14 A kérdező kommentje:

Na ezt örömmel olvasom.:)

Velem ugyanez van! szivatnak a tanárok,mindig a rosszabbat kapom:/

Szerintem,ha egy elfogadható felvételit írok akkor felvesznek :)

2011. dec. 30. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a szakközépiskolákba nm kérnek felvételit :D de én gimibe jelentkezek elsőként,oda viszont kell,és a matek nekem sem az erősségem :/ és idén én is rontottam :/ msot matekból én is 3-as lettem,pedig 4-es voltam tavaly évvégén :D .Nálunk amúgy a szakközépekbe nem kell központi,de nézik a 5. 6. 7. 8.-os jegyeket is
2012. jan. 13. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!