8. -os vagyok, és most sokat stresszelek a felvételi miatt. Ilyen jegyekkel: Töri:4, irodalom:4, nyelvtan:4, angol:4, fizika:3, matek:2, kémia:3, biosz:3, föci:3 felvesznek szakközépbe?
Kiskunlacházi Szakközépiskolába(kereskedelem,és Marketing szak) szeretnék felvételizni. Parázok nagyon,hogy nem fognak felvenni,ha jól írom meg a központit akkor sem.:(
Illetve nézik egészen 5.-től a jegyeket?
mert ha igen,akkor az jó nekem. Mindig 4,3 körül volt az átlagom,most meg 3,4.
Jelentkezzek,csak szakiskolába?
figyelj én nekem általánosban mindig 4,00 alatt voltam. Sose kezdődött 4essel az átlagom. Engem inkább szívatni szeretek a tanárok általánosba. /attól független hogy mindig 3,4 és 3,9 közt voltam mindig azt mondták hogy inkább szakmunkás/ aztán szakközépbe mentem. 9-10be volt olyan amiből nagyon erőlködnöm kellett de kiment. Jelenleg 4,1 re állok sose volt még ilyen átlagom. De 9-10be is 3,5 körül voltam. Pedig mindig azt hajtogatják ált.isi.-be hogy visszasírjuk. De én nem mert ott csak negatív emlékeim voltak. /az a szakközép ahova járok egy-egy gimit is leelőz a környéken/
5.től 7.ig évvégi és 8. félévi jegyet nézik. Lazán felvesznek
Na ezt örömmel olvasom.:)
Velem ugyanez van! szivatnak a tanárok,mindig a rosszabbat kapom:/
Szerintem,ha egy elfogadható felvételit írok akkor felvesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!