OKJ képzésekről milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
ez ugyanolyan mint egy középiskola csak magasabb szinten oktatják? igazából most középiskola után szeretnék jelentkezni egy 1-2 évesre egyetem elött
megéri vagy menjek egyből fősulira?
2009. máj. 19. 13:22
1/2 anonim válasza:
Jártam számítástechnikai programozóira, érettségi után. Középiskolában volt, viszont csak matekot és számítástechnikát tanultunk. Nem sokat ért, hogy őszinte legyek, után műszaki informatika szakra mentem fősulira. Egy tárgynál elfogadták, és plusz pontokat kaptam a felvételinél.
Szerintem ha felvesznek az egyetemre, egyből menj oda. Ha nem sikerül a felvételi, akkor csináld meg az OKJ-t.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
énis pont erre gondoltam amúgy
2009. máj. 19. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!