Gazdasági irányba mennyire fontos a matek? Főleg egyetemisták (vagy volt egyetemisták véleményét várom)
Figyelt kérdés
nem vagyok rossz matekból, de azért tartok tőle (a szorgalmam megvan ) attől még lehet valaki jó gazdasági szakember, hogy matekból nem egy zseni??2009. máj. 18. 18:07
1/9 anonim válasza:
Én turizmust tanulok ergo közgazdász leszek.Sík lüke vagyok matekból mégis levizsgáztam és nem volt könnyű a vizsga :D
2/9 anonim válasza:
Nemzetközi gazdálkodás szakon nehéz lehet a matek?
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok:D
3/9 anonim válasza:
Ez mind nagyon matekos szak. Ha nem is tul nehez, rendkivul _SOK_ a matek. Ha nem erdekel, hamar meg fogod unni, es otthagyod.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!! De még írjátok meg a tapasztalataitokat please!
2009. máj. 18. 18:49
5/9 anonim válasza:
Közgazdasági szakokon nagyon kemény a matek. Nálunk sokan buktak belőle.
6/9 anonim válasza:
Hova jársz ha szabad érdeklődnöm?:)
7/9 A kérdező kommentje:
Jókai Mór Közgazdasági Szakközépiskola és Leánykollégium vállalkozás és pénzügy szakra ez egy elég erős iskola közgazdasági versenyeken mindig bent van a sulink az első 10-ben
2009. máj. 19. 20:37
9/9 anonim válasza:
Szerintem alap... egyébként bele lehet rázódni a matekba. Én sem voltam csúcsszuper középiskolában belőle, de itt egyetemen szerencsére elég jól megy. Amúgy nem gazdász szakon vagyok, hanem mérnökin. De a lényeg az lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!