Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova menjek továbbtanulni?...

Hova menjek továbbtanulni? Valami tipp esetleg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A tanárok már bombáznak minket,hogy nézelődjünk sulikat,hogy minek akarunk továbbtanulni. De ötletem sincs.

Közgáz suliba járok,de ez a terület nem érdekel, mert matek évvégi jegyem kb 2-es lesz,úgyhogy ez a bankos irányzat is kilőve..

Művészetekhez értek valamennyire,de abból lehetetlenség megélni.. (jártam kb fél évig fotós tanfolyamra) grafikus dolog is tetszene,csak sajnos én ilyen élethű portré meg csendéletrajzolásban nem vagyok otthon,szóval a műv. egyetemen a felvételi vizsga tuti bukó lenne..

valami ötletetek van,hogy merre felé keresgéljek?

2009. máj. 18. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Muveszettortenet? Lehet fujjogni, hogy bolcsesz, de ha magas fokozatu az a bolcseszdiploma (tehat pl. doktoralsz), akkor igenis boldogulsz vele.
2009. máj. 18. 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:

hm,hát az az igazság,hogy az elméleti dolgokat nehezen tanulom meg.. jobban szeretek kézzelfogható dolgot csinálni..

gondolkoztam még a pszichológus pályán is, de ahoz szerintem rengeteg energia tanulás és egyéb szükséges..

2009. máj. 18. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is pont ugyanúgy vagyok ezzel, mint te. Sose voltam jó tanuló, de szeretek rajzolni, csak az se nagyon megy. Végül is óvóképzőn kötöttem ki, ami szerintem nem rossz.
2009. máj. 18. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyu, egyre kevesebb a szakember, ugye tudod? Lassan már nem lesz vízvezeték szerelő vagy villanyszerelő, mert mindenki diplomát akar. Tudod te, mibe kerül nekem ha le kell cserélni egy szifont a mosogató alatt?
2009. máj. 18. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:
ez igaz, ezzel énis tisztába vagyok, de én nem igazán lennék szerintem jómunkás ember :D meg akkor szakmunkás suliba kellett volna kezdenem anno 9.-ben..
2009. máj. 18. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!