Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetem szempontjából melyik...

Egyetem szempontjából melyik jobb? : Pécs vagy Sopron?

Figyelt kérdés
És miért? Indokokat is lécci.
2011. dec. 18. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ. Mi akarsz lenni? Ha orvos, akkor Pécs a jobb, ha faipari mérnök, akkor Sopron.
2011. dec. 20. 11:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Mind2 helyen van közgazdasági pl....

DE ha nem az egyetemet nézzük hanem a várost mondjuk, akkor?

2011. dec. 20. 11:45
 3/6 A kérdező kommentje:
meg egyetem...nem tudok dönteni:S
2012. febr. 6. 07:29
 4/6 A kérdező kommentje:
csak tipp kellene...és rá az indok
2012. febr. 6. 07:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem Pécs. Nagyobb város, pezsgő kulturális élettel, mediterrán hangulattal, szép lányokkal.

Nem teljesen véletlen, hogy Pécset pályázták Európa egyik kulturális fővárosának. (Persze más kérdés, hogy utána a lehetőséggel nem tudtak élni, és a város vezetői csapnivalóan szervezték meg az egész projektet)

Amúgy Sopron sem rossz, ott is van történelmi belváros, osztrák határ közelsége, egyik leggazdagabb magyar település, Volt fesztivál.

Nálam, ha csak ezeket a szempontokat nézzük, akkor egy hajszállal Pécs vezet, de attól is függ, hol milyen a képzés, kollégiumi lehetőségek, odautazás, stb.

2012. febr. 6. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Pécs, egyetemváros :) én pécsi vagyok amióta az eszemet tudom,és imádom a várost :) de tényleg szak függő. előbb azt kéne eldöntened mit szeretnél tanulni
2012. febr. 6. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!