Sima gimnáziumból nem lehet átmenni tagozatos gimibe?
Figyelt kérdés
11. osztályos vagyok, nem vagyok tagozaton, csak irodalom faktra járok. Át szeretnék menni a pesti Vörösmarty Mihály Gimnázium drámatagozatára, de nem tudom, lehetséges-e. Hiszen ott már 9.-től kezdve vannak külön előadói órák, minden, ami színházzal foglalkozik, s én ilyen órákon eddig nem vettem részt. És a honlap azt írja, hogy 8. osztályosok jelentkezését várják. Semmi esélyem akkor?
Köszi előre is!
17L
2011. dec. 15. 18:21
1/3 anonim válasza:
Nem valószínű...Osztályozó vizsgákkal lehetne átmenni, de az 3 év anyaga lenne és ez nem egy hú de megtanulható dolog szerintem, ami könyvekben van leírva... Erre előbb lett volna jó gondolni, viszont 12. után simán mehetsz színművészetire, ha meg lesz a pontod... de oda szerintem hang is kell, mármint ének hang..meg még egy csomó minden más sem árt, szóval szerintem keress mást. Viszont tudd azt is, hogy semmi sem lehetetlen!!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) A színművészetire én is gondoltam, oda nem számít a pont, "csak" 3. fordulós felvételi van, próza, ének, vers, minden. A hangom érdekes, mert ilyen népdalokhoz simán jó hangom van, de a mai zenéhez meg borzasztó :D A biztatást is köszönöm :)
2011. dec. 16. 16:37
3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy azért írok szerintem egy levelet a sulinak, megpróbálnám az osztályozó vizsgát, max. nem sikerül :)
2011. dec. 16. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!