Hogy lehet valaki óvodapedagógus?
Kell tudni énekelni és egy hangszeren játszani. Nem az a lényeg, hogy papírod legyen róla, mert felvételi vizsgán kell részt venni és ott meghallgatnak.
Itt az egyik fősuli alkalmassági vizsgájáról olvashatsz. Nyilván más fősulinként a vizsga, de legalább egy támpontot kapsz: [link]
Remélem, segítettem.
Hangszeren játszani ráér később. Alkalmassági vizsgán nem kérik csak az éneklést, tesit, beszédalkalmasságit..
Szerintem, ha szereted a gyerekeket, türelmed,szereteted határtalan, akkor nagyon jó választás, én remélhetőleg szeptemberben kezdem el tanulmáynaimat, alig bírok már magammal:))
Nem nehéz bejutni.Van alkalmassági,max azon szoktak elcsúszni,ha repedtfazék hangod van vagy dadogsz.Minden hülyét felvesznek sajnos,ezért van sok nem odaillő óvónéni a gyerekekkel.Én tavaly diplomáztam,és sikerült elhelyezkednem.De rengeteg helyen visszautasítottak,mert mindenhol elvárás a munkatapasztalat.Sajnos.
De ha ezt szeretnéd,vágj bele,én nagyon szeretem csinálni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!