Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy lehet valaki óvodapedagógus?

Hogy lehet valaki óvodapedagógus?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy milyen tantárgyakat vesznek figyelembe felvételikor? Mik az elvárások? Nehéz bejutni? Tényleg elvárás, hogy minimum egy hangszeren tudjak játszani? Tudok furulyázni, de nincs róla papírom:( Ez az egyetlen, ami iránt érdeklődöm:) Szerintetek jó választás lenne? El lehet vele később helyezkedni? Minden érdekel, ami ezzel kapcsolatos információ, vélemény:) Előre is köszönöm!
2009. máj. 16. 17:55
 1/3 anonim válasza:
100%

Kell tudni énekelni és egy hangszeren játszani. Nem az a lényeg, hogy papírod legyen róla, mert felvételi vizsgán kell részt venni és ott meghallgatnak.

Itt az egyik fősuli alkalmassági vizsgájáról olvashatsz. Nyilván más fősulinként a vizsga, de legalább egy támpontot kapsz: [link]

Remélem, segítettem.

2009. máj. 16. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Hangszeren játszani ráér később. Alkalmassági vizsgán nem kérik csak az éneklést, tesit, beszédalkalmasságit..

Szerintem, ha szereted a gyerekeket, türelmed,szereteted határtalan, akkor nagyon jó választás, én remélhetőleg szeptemberben kezdem el tanulmáynaimat, alig bírok már magammal:))

2009. júl. 3. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem nehéz bejutni.Van alkalmassági,max azon szoktak elcsúszni,ha repedtfazék hangod van vagy dadogsz.Minden hülyét felvesznek sajnos,ezért van sok nem odaillő óvónéni a gyerekekkel.Én tavaly diplomáztam,és sikerült elhelyezkednem.De rengeteg helyen visszautasítottak,mert mindenhol elvárás a munkatapasztalat.Sajnos.

De ha ezt szeretnéd,vágj bele,én nagyon szeretem csinálni!:)

2009. júl. 15. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!