Annak ellenére hogy ma már lányok is járhatnak iskolába és a szegényeknek is elérhető az internet mégsem engedik egyes szülők hogy tanuljon a lányuk . Miért?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 19:11
1/3 anonim válasza:
én ilyenről még nem hallottam.....de gondolom azért mert kicsit régimódiak.....és úgy vannak vele hogy a nő inkább főzni takarítani tudjon....meg gyereket nevelni....és ellátni a háztartásbeli dolgokat
lehet hogy hülyeséget írtam..akkor bocsi...........de ez az én véleményem :)
2/3 anonim válasza:
Vannak olyan vallási csoportok, ahol bevett szokás, hogy a lány/nő otthon marad és háziállatnak nézik. Ráadásul 13-14 éves korukban férjhez is mennek, legalábbis férjhez adják őket. Hát sajnos ilyen is van a világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!