Hogyan működik a levelező képzés a felsőoktatásban? Hogyan és mikor vannak az órák? Hogy vannak a vizsgák? Kötelező e minden előadáson megjelenni stb?!
Én pocakosan fejeztem be a sulit! Egészségügyi asszisztens a szakmám! A vizsgákon már 34 hetes voltam, alig bírtam menni. :) A kórházi gyakorlaton kicsit elnézőbbek voltak velem. És végül is 3 ponttal csúsztam le az 5-ös eredményről a végén! Nekem akkor a felkelés volt a nehéz főleg a terhesség elején. Én mindenképpen fiatalon akartam anyuka lenni (20 éves vagyok) és a párom is szerette volna a babát ő 26 éves! Érettségim, szakmám van, jogsi is elsőre sikerült! Miért ne?
A fősulit mindenképp szeretném. Egészségügyi vonalon vagy a csecsemő és kisgyermeknevelő szak érdekel nagyon. Ezért még a terhesség alatt csináltam egy emelt szintű érettségit, hogy azért is jár plusz 40 v 50 pont és a gyermeknevelésért is jár 40 v50.
Nekem annyiban van szerencsém, hogy bármikor tudnak vigyáznak a lányomra a nagynénik, mamák stb!
15-től indul a jelentkezés majd meglátjuk mi lesz!
Merj belevágni, maximum abbahagyod vagy halasztassz ha nem menne!
Az emelt érettségit persze egészségügyi alapismeretekből csináltam és ötös lett :)
Védőnő szerettem volna lenni, a képzés csak nappali tagozaton van sajnos.
Kaptam egy levelet a Neptunból, ajánlom figyelmetekbe:
"Tisztelt levelezős hallgató!
A Dunaújvárosi Főiskolán a februárban kezdődő oktatási félévtől, kizárólag a levelezős hétvégéken (péntek, szombat) gyermekfoglalkoztató centrumot működtetünk. Amennyiben Ön igénybe kívánja venni e szolgáltatást, kérjük - az alábbi linkre kattintva - töltse ki az igényfelmérő lapot."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!