Hová menjek továbbtanulni?
Végzős vagyok, és nem nagyon tudom mit tudok kezdeni az alábbi bizonyítvánnyal.
11-ben:
matek: 5
magyar (mind2): 4
töri: 4
angol: 4
fizika (választott): 5
12.-ben (félév, jelenleg így állok):
matek: 5
töri: 4
magyar i.: 4
magyar ny.: 3
angol: 5
És van egy 85 %-os fizika (közép) előrehozott érettségim.
Gondolkodtam műszaki sulin, de az nem éppen lányos. Szal nem tudom mit tudnék kezdeni a fizikával... Ilyen gazdasági cuccokat nagyon utálok. Jah és matekból nem tervezek emeltet tenni.
Ezen kívül a fotózás érdekel. De nem tudom, hogy mennyire éri meg egy fotós suliba menni. Azt sem nagyon tudom, hogy a fotós suliba pontok kellenek vagy felvételi van... A HVG felvételit ír, viszont a felvi.hu-n ponthatárok vannak és hát azok is eléggé magasak (a fotográfián):/
Légyszi segítsetek!
BME - formatervező mérnöki elég jó lányoknak is szerintem :)
vagy esetleg ilyen hogy mozgóképkultúra? felvin nézz szét a művészeti szakok között ha ilyen beállítottságú vagy.Neked kell eldöntened mit szeretnél.Én a BME-re mennék...;)
340 körül szokott lenni a ponthatár államin szóval nem magas,viszont kell rajz alkalmassági,ezt el is felejtettem írni,valahogy egyértelműnek tűnt.szóval rajzzal hogy állsz?:)
háát öhm több irányba lehet menni ezzel,annyira nem mélyedtem bele (én matekra akarok menni,nem ide) de lehetsz pl. dizájner,modelltervező vagy akár gépészmérnök is.
Itt olvasgathatsz róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!