Szerintetek felvesznek így?
Figyelt kérdés
8.as vagyok, és lassan középsuliba kell mennem.
már eldöntöttem hogy meikbe akarok menni, az egyik ismerősőmet felvették oda 3-as átlaggal. én most olyan 3.7 körül vagyok, de viszont nézik a 5-6 félévit, és a 7.év végit. és azok nem sikerültek valami jól:S vagyis igy átlagba 3-as voltam akkor is, de volt 2-3 kettesem. szerintetek igy felvesznek?
ja és a szüleim ismerik az igazgatót, és hát nincsennek valami jóba:SS
2011. dec. 3. 15:33
1/2 anonim 

válasza:

Elég jó hely lehet, ha hármas átlaggal felvesznek, bár ilyen helyesírással nincs is helyed jobb iskolában. Szerintem felvesznek és oda is vagy való.
2/2 anonim 

válasza:

Szerintem felvesznek,hiszen hasonló átlagod van, mint az ismerősödnek akit felvettek.De hozzátenném, hogy tényleg nagyon rossz a helyesírásod, annak ellenére, hogy a program pirossal aláhúzza a hibákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!