Ti mit tennétek a helyemben (matek)?
Gimnazista elsős vagyok, és az a problémám, h egyáltalán nem értem a matekot. Úgy tudom, még matekból felmentett személyeknek is meg kell csinálnia a matematika részt, úgy mint a többieknek.
Én tényleg tök süsü vagyok a matekhoz...amikor áltsuliban szorzás, osztás meg háromszög szerkesztés volt, azt értettem, láttam az értelmét/logikáját. A mostani matekot meg nem tudom hova tenni. Légyszi segítsetek, nem akarok megbukni:'(
Ha tudtok fizetni egy magántanárt, akkor keress egyet. Vagy kérd meg szüleidet, hogy segítsenek (ha tudnak).
A matek felmentéshez nem értek, de ha egyik megoláds sem működik, beszélj a gimis tanároddal, hátha ellát néhány jó tanáccsal (még az is lehet, hogy magánórákat is tudsz tőle venni potom összegért).
Van felmentés matekból.De azt ha jól tudom már általános iskolában derül ki a betegség.Neked nincs ilyen jellegű problémád.
Nem aggódnék mikor én gimibe kerültem matekból én is "tök süsü" voltam kis híján megbuktam.Aztán magántanárhoz jártam és most már az 5-ért küzdök minden érthető,csak bele kell rázódni.
Nem,nem 20 éve volt.Én most vagyok végzős és ennél még csak nehezebbek jönnek.Most kérj segítséget!
Mert 12.-ben az ismétlésnél megfekszel.
Magántanárra nem futja, szüleim nem jók matekból.
Köszönöm a kommenteket!
Nekem igazából az a problémám, h a tanár csak írja folyamatosan a táblára és csodálkozik, h nem értem(Magyarázni írás közben luxus...)
Am ha most felmérnének és kiderül, h süsü vagyok, akk mi lenne ezután?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!