Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti mit tennétek a helyemben...

Ti mit tennétek a helyemben (matek)?

Figyelt kérdés

Gimnazista elsős vagyok, és az a problémám, h egyáltalán nem értem a matekot. Úgy tudom, még matekból felmentett személyeknek is meg kell csinálnia a matematika részt, úgy mint a többieknek.

Én tényleg tök süsü vagyok a matekhoz...amikor áltsuliban szorzás, osztás meg háromszög szerkesztés volt, azt értettem, láttam az értelmét/logikáját. A mostani matekot meg nem tudom hova tenni. Légyszi segítsetek, nem akarok megbukni:'(

2011. dec. 1. 16:51
 1/5 anonim válasza:

Ha tudtok fizetni egy magántanárt, akkor keress egyet. Vagy kérd meg szüleidet, hogy segítsenek (ha tudnak).

A matek felmentéshez nem értek, de ha egyik megoláds sem működik, beszélj a gimis tanároddal, hátha ellát néhány jó tanáccsal (még az is lehet, hogy magánórákat is tudsz tőle venni potom összegért).

2011. dec. 1. 17:02
 2/5 anonim válasza:

Van felmentés matekból.De azt ha jól tudom már általános iskolában derül ki a betegség.Neked nincs ilyen jellegű problémád.

Nem aggódnék mikor én gimibe kerültem matekból én is "tök süsü" voltam kis híján megbuktam.Aztán magántanárhoz jártam és most már az 5-ért küzdök minden érthető,csak bele kell rázódni.

Nem,nem 20 éve volt.Én most vagyok végzős és ennél még csak nehezebbek jönnek.Most kérj segítséget!

Mert 12.-ben az ismétlésnél megfekszel.

2011. dec. 1. 17:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Magántanárra nem futja, szüleim nem jók matekból.

Köszönöm a kommenteket!

Nekem igazából az a problémám, h a tanár csak írja folyamatosan a táblára és csodálkozik, h nem értem(Magyarázni írás közben luxus...)

Am ha most felmérnének és kiderül, h süsü vagyok, akk mi lenne ezután?

2011. dec. 1. 17:46
 4/5 anonim válasza:
Szia! Nézd meg ezt az oldalt: (ingyenes) [link]
2011. dec. 2. 06:39
 5/5 anonim válasza:
helló, én vállalok matek órákat :D
2011. dec. 3. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!