Mentőtisztként el tudok helyezdekdni külföldön? (UK, USA)
Figyelt kérdés
hiány van belőle vagy épp zsúfoltság? bioszból és tesiből érdemes emelt szinten érettségiznem?
15/L
2011. nov. 29. 19:53
1/3 anonim válasza:
DEHOGY!! PONT HOGY MENTŐSŐK NÖVÉREK ÉS ORVOSOK KELLENEK NEKIK!! De most komolyan!! Ez nagyon hiány szakma, ezt olvasom itt mindenhol!! Szerintem nem, náluk teljesen más az oktatási rendszer, kell TOEFL, meg hasonló vizsgák, de egyébként Bp-n a nagykövetségen szerintem úgyis rengeteget tudnak segíteni!!
16/F
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi ezt USA-ra értettem. Én is oda készülök! :DDD
3/3 anonim válasza:
Biosz igen, tesiből felesleges, nem kell. Fizika, kémia, magyar, infó, ezek kellenek a biosz mellé, a tesit nem nézik.
Külföldön más a rendszer, jól nézz utána, mentőtiszt csak nálunk van, a külföldi "paramedic"-nek nagyon más a munkaköre, mint az itthoni mentősöknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!